vasárnap, május 25, 2008

gyerekkísérletek

Egy másik nap témája az volt, hogy vajon be tudnak-e jutni a hangyák az emberi szervezetbe, és ha igen, milyen érzés lehet az.
Óvodai kutatócsoportunk úgy döntött, hogy kísérleti úton fogunk információt gyűjteni erről, ezért felkértük a Svorc Petit, a csoport legnagyobb és legegyügyűbb tagját, hogy legyenszíves hasrafeküdni a hatalmas fűzfa alatti padon, letolt gatyával, mi pedig a kísérlet kedvéért megpróbálunk hangyákat juttatni a fenekébe.

Sajnos nem sikerült megtudni semmit, mert a hangyák nem bírták jól a gyűrődést, vagy a begyűjtő ujjai, vagy a farpofák közé szorulva, de rendszeresen dolguk végezetlen kilapultak.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hú baszics...képzeld gyerekkoromban nagynehezen meggyőztek minket hogy a fülbemászó nem mászik fülbe -attól féltünk de a darazsat megettük hogy biztos olyan mint az erőspaprika- oszt vagy két három éve a lyányommal sátoroztunk....mikor hazamentünk olyan taknyos volt és kífújta az orrát és egy fülbemászó jött ki belőle....azt a parát...csóri míg aludt bemászott az oorába brrrr heteken át rettegtem hogy mi van ha belepetézett...persze volt doki meg beszéltünk lódoktor meg minden de akkor is...byzbc

Borsay Márti írta...

brrr