péntek, április 04, 2008

edzés

Ma igazi gyümölcssalátát főztünk az oviban. A lányok aprították az almát, körtét, Dávidhoz került a narancs. A tányér fölé hajolva bontogatta, trancsírozta, aztán egyszer csak megszólalt:
- Az előbb a szemembe spriccelt a narancs. Nagyon csípett, majdnem elsírtam magam. De én fiú vagyok. A fiúk erősek és mindent kibírnak. - és szétlapított egy újabb darabot, hátha megint sikerül beletalálni.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

imádom az ilyet!:D Annyi hasonlóban van részem, de sosem tudom megjegyezni.:(
Mellesleg ma ugyanaz történt magyar kisérettségi után, mint a matek után. Én ezzel a témával úgy tűnik csak azért viccelek, amiért a biciklista szeret esőben biciklizni. Mert ha nem szeretne, akkor is kéne, de így mennyivel jobb.

Borsay Márti írta...

Hát, fura bioritmusod lehet. Mi lenne, ha a reggel kikakálnád magad, aztán csak ilyen székletszilárdító kajákat ennél, esetleg böjtölnél egy kicsit, te kis Buddha - mondhatám jogosan akkor:)
Amúgy pedig nem lehet az, hogy a végefelé jönnek -a matekban például tuti- a nehezebb példák, de végülis a magyarban is a végefelé derül ki, hogy a szöveged összeáll-e, szóval, arra gondolok, hogy a végefelé az izgalomtól jön rád. Valahogy edzened kéne neked is. Megkérni valakit, hogy írás közben ijesszen meg, vagy direkt kakilás előtt írni valamit, arra koncentrálva, hogy csak a sikerült szöveg után legyen visszatarthatatlan. Mittudomén. Valamit biztosan lehet csinálni!:)

Névtelen írta...

Túl korán kezdtem csípős kaját enni, lehet, hogy szét van marva a belem.:)
Nem az izgalom az oka. Próbáltam reggel is intézkedni, de kb csak ilyen barátok köztös előzményösszeállítás jött ki, a 90% bent maradt.:)
Nem baj, legalább profi vagyok a témában, meg legalább olvasok néha...:D

Borsay Márti írta...

Most az jutott eszembe, hogy a formája is érdekes lehet, erről pedig ez

Weinmaster írta...

A kedves feleségem is óvónő-- most éppen ződovodát csinálnak. Az is valahol a gyümölcssalátánál kezdődik, vagy a búzacsíránál.. ugye?

Névtelen írta...

Negyedszer olvasom, tudom, mi van írva. ÉS mégis.
Ma igazi gyümölcsfát főztünk az oviban.
Ennyi.
Kész vagyok.