péntek, december 14, 2007

lakáskultúra

...Úgy nézett volna ki, hogy híres emberek beszélgetését szőttem volna meg szőnyeg formában. Például ezt: http://www.mmakademia.hu/ab/1/105.php mindenkinek lett volna egy saját színe, és ahogy halad a beszélgetés, követtem volna azt a színek váltásával a szőnyegen.
Így kaptunk volna egy,
A művészetek összefüggéseiről szóló intellektuális, mintás szőnyeget.

És ez nagyon jó volna, mert például házibulik alkalmával előfordulhatna olyasmi, hogy egyszer csak azt mondom: Nézd már, a kecsöp pont arra a részre cseppent, amikor Keserű Katalin azt mondja: Mondd el még egyszer Jóska. Tehát kettő darab henger van, ami... - és én rábökhetnék a lábujjammal.

2 megjegyzés:

erdővidék írta...

Elgondolom, hogy ott ülök előtte, és ahogy beszélget fogom a fonalat és gomolyává gombolyítom. A nem megfelelő részeket pedig kitépem, gyorsan öszecsomózom egy ilyen pezsa csomóval, s amikor újra feltekerem a vetélőfára, miután felvettettem a szövőállványra és elkezdem szőni a szarufás , lábujjkás mintázatú szőnyeget újra hallom a beszélgetést.

Grataula a cikkhez!!

Névtelen írta...

márti:) imádom az agyad, nállam, most csupa monológ van a lakásba, de meg is fordíthatnánk a dolgot, egy perzsába nyílvánvalóan van értelem, legyen a szőnyeg a "kotta" és arra beszélgessenek az okosok