csütörtök, március 20, 2008

reggel

A mai napom jól indult: beültem egy odkolekbe, kértem egy lattét, elővettem a könyvem. Ittam és olvastam felváltva, és nevettem, sírtam, jegyzeteltem felváltva.
Alessandro Barricotól a Történet-et olvasom.
Felírtam, hogy a 24. oldalon sírtam. És egyelőre a 38. -on is. A könyv 264 oldalas. Mi lesz még velem?
(A nevetést nem írtam fel.)


7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Márti ha a prímszámokon sírnál az azt jelentené hogy remekmű, így muszájmaszáj leszen megadnod az egyenletet hogy behejetesíthessem magam a te KÖNYVEDBE....lehet hogy nem értem amit írtam;)
rjpaqc irjpaquc irkutszk sámán neve azaz papucsnyomkönyv

Borsay Márti írta...

Közben kiolvastam, épp tegnap. Olyan furcsa érzés kiolvasni egy jó könyvet. Amíg olvastam, habzsoltam, hogy minél előbb, minél többet megtudjak a szereplőkről, most pedig sajnálom, hogy véget ért, és elvesztettem őket.
Arra gondoltam, és érdekes ez, mert minden Baricco könyv után azt éreztem eddig, hogy ennél jobbat még nem írt senki. Pontosan olyan nyelven ír, ahogy én értek.
A későbbi oldalakon is lett volna okom sírni, de végülis nem történt meg. Talán hozzászoktam, hogy folyton megérint.

Dénes, majd esetleg fényképezek szövegeket a könyből, hogy tudjátok, hogy mi van a nemprímszám oldalakon. Hátha ti is elsírjátok magatok:)

Névtelen írta...

énsenemszeretem elveszteni e jó könyveket elolvaván és azt vettem észre hogy védekezésképp a végét már csak gyorsolvasom...így egyrészt kevésbbé élem meg másrészt viszont már napok múlva nem emlékszem rá és olyan mintha még nem fejeztem volna be...persze ettől nem jobb csak más....eze fényképezés érdekes pl haminden oldalt lefotózol minden könyvből ahol sírsz vagy nevetsz akkor összefűzve csinálhatsz sirató meg nevető könyvet és aztán ha elég sokan olvassák és ők is megjelölik ki hol sír nevet akkor lesz egy abszolútum az irodalmi ríkatásról és nevettetésről
mvhinzr mivanhaszar?

Weinmaster írta...

Azok a jó könyvek, amlyeknek minden sorával feltétel nélkül azonosulni tudunk, míg olvassuk.. mikor elolvastuk és átgondoljuk, akkor jönnek a kétségek.. ha kétségeink vannak =mert mindig vannak" olvassuk újra a könyvet, újfent igaz lesz minden sor.. ha nem akkor fejlődtünk, vagy visszafejlődtünk.

Borsay Márti írta...

Weinmaster, de rég "láttalak"!:) Igen, igazad lehet.

Dénes, ez olyasmi lehetne, mint a hézagos könyv, amit valahol itt lentebb egyszer már feltaláltam, sajnálom!:)

Névtelen írta...

háhiszen azé írtam mer emlékeztem rá :)

Borsay Márti írta...

Ja, akkor tetszik:)