kedd, február 24, 2009

újság

Képzeljétek, jelentkeztem a Fiatalok Fotóművészeti Stúdiójába, és benne vagyok abban a 25 főben, akit szombatra beszélgetésre hívtak a 120 jelentkező közül!
Most abban reménykedek, hogy valamilyen álcázással csak sikerül elérnem, hogy ne tűnjek túl öregnek egy fiatal fotóstúdióba:)

6 megjegyzés:

Kovács Dénes írta...

sajnos én már 39 felé járok nem tudok segíteni...zonmench

Borsay Márti írta...

Nem gond ám, csak vicceltem. 35 év a normál korhatár, de afölött is vesznek fel pályakezdőket 3 évre, ha úgy látják, érdemes.

Márk írta...

Ez a korhatár elég undorító. Milyen logikus érvelés állhat emögött...

Borsay Márti írta...

Mármint mi az undorító? Hogy van korhatár? Vagy hogy nem szigorú a korhatár?
Én úgy értettem http://ffs.hu/rolunk , hogy az a cél, hogy a még nem ismert, és ebből a szempontból pályakezdő, de valamiért ígéretesnek tűnő fotósokat segítsék, ebből a szempontból lehet, egy 40 éves is pályakezdő, de azért tehetséges, nem? Sosem lehet tudni, hogy kiből mi hívja elő az önkifejezés olyan igényét, ami fotóban valósul meg igényesen.

Névtelen írta...

Lehet kéne egy Későn Érő Fotoművészek Egyesülete, meg egy .... egyszer egy neves szobrász lett a stoppom, számtalan alkotása van köztéren Svájcban, Németoban Spanyolban stb néhány itthon is, négyszer felvételízett a képzőbe 10 év alatt, a negyediknél azt mondták neki mostmár felvennék de az a baj hogy már kiforott saját stílusa van és csak bajt csinálna és jobb lesz neki papír nélkül, akkoriban még volt kmk és persze neki is a papír már csak arra kellet volna hogy ne kelljen 8 órás munkában tölteni az időt a téglagyárban

Borsay Márti írta...

:)