kedd, június 10, 2008

morfózis

Lassan egészen belep engem a pinám!- állapította meg némi derűvel, amikor egy újabb sötét és göndörödő szőrszálra lett figyelmes a combja belső oldalán.
Megadom magam neki: leszek, ami vagyok! -határozta el, aztán elmosolyodott. (Egyrészt azért, mert észrevette, hogy általában is ilyesmiket szokott elhatározni, másrészt pedig azért, mert úgy találta, hogy ez most irodalmi szempontból sem érdektelen elhatározás.)

10 megjegyzés:

Mácsai Ferenc írta...

A lóhüvelybe!
Képzeld el ezt a történetet férfiszereplővel. Valahogy így: Lassan teljesen betakar engem a faszom. ... :)

maydjbs

Névtelen írta...

Az felvágásnak hangzik!:)

Névtelen írta...

mer a jó gazda a szemével hízlalja a jószágot

Borsay Márti írta...

az igaz:)

Mácsai Ferenc írta...

Most már csak az a kérdés, hogy ki a gazda, és kié a jószág. :)
Egyébként az a felvágás, ha valaki megáll pisilni a telefonpózna mellett, és utána a póznát akarja eltenni. :)

kmxejaw

Borsay Márti írta...

:)

Weinmaster írta...

Az úgynevezett pinád típusú vegyületek okozzák, melyekben a tetra szénlánc romboid gyűrűvé formálódaik,. A gyűrű sarkainak aktív pontjai aromás gyököket, feromonokat kötnek meg és hosszan megnyúlt erős szálú fehérje alapú, feketés-rőtvöröses képleteket alkotnak, melyek sűrűn burjanzanak a felszín felé. A burjánzat nagy mennyiségű DNS láncot is tartalmaz, ami a szálak makacs kunkorodását okozza.

Borsay Márti írta...

A-ha!
Akkor tehát azért szőrös a macsó, hogy nyilvánvaló legyen, hogy nem szűkölködik ebben a pinádban, és ezt kihasználva mondhasson tudományosan vulgáris tegezős mondatokat.:)

Névtelen írta...

nem figyelté márt a pinád romboid alapú inteligencia ami szőrmentén nyílvánul meg a nőneműekbena a macsók a faszádokban bővelkednek mely egymáson elcsúszó nyitott láncolat alapú életforma és bár szintén szőrmentén nyílvánul meg manifestációiban aktivitását a csüggedés és hősi elszánás periodicitása jellemzi szemben a pináddal melyet a hullámzó terjeszkedő és a visszahúzódó befelé röhögő állapotok jelemeznek. a faszád jelenléte a pinádokra úgy hat mint a tóba dobott kavics és vica verza a pnádok jelenléte a faszádra úgy hat mint gyerekre a sima víztükör...ne így már nemérted?

Borsay Márti írta...

De figyeltem én, csak másra gondoltam:)