csütörtök, július 27, 2006

mi mind

A következő felvillanyozó darab ez a hatalmas plakátszerűség volt Mark Titchner-től. Azonnal mindenféle képterveim születtek a plakáttal a háttérben, valahogy kényszert érzek rá, hogy ezzel a szöveggel egy képen szerepeljek. De így nélkülem is szeretem, mert leginkább egy marhanagy sírkőnek néz ki ebben a beállításban, és ettől még abszurdabb az egész. Ez a Mark Titchner amúgy csupa ilyen plakátféleségeket találgat ki mindenféle jelszavakkal, és úgy tűnik nagyon népszerű, mert azt beszélik, hogy "a Turner díjra javasolták 2006-ban Londonban, ami a legnevesebb elismerés a kortárs művészeknek. Amennyiben decemberem ezt a díjat megszerzi, hivatalosan is a világ legjobb élő művészévé válik."
Hűha!
Ha ránéztek a linkre, akkor láthatjájok, hogy vágyteljesítő ígéretekkel halmozza el az embereket, mint mondjuk a reklámok, csak itt teljesen egyértelmű, hogy teljesíthetetlen dolgokról van szó, de látjátok mégis örülünk neki. Én legalábbis örültem, amikor megláttam.
Aztán az is eszmbe jutott, hogy az utca embereként igazságot szolgáltatok, szerzek egy létrát és letakarom a T betűt a szövegben. Igaz, úgy már nem volna vicces, csak igaz. Az meg nem is olyan szórakoztató.

Nincsenek megjegyzések: